Actualitat

18/03/2024
Olis Mestral obre les portes a la fira #Alimentaria2024

El nostre equip comercial estarà encantat d'atendre-us al estand C-564, Hall 2 (Grocery Foods), a Barcelona.

Us-hi esperem!

30/01/2024
Estem encantats d'haver participat una vegada més a Madrid Fusió, on vam tenir l'honor de ser presents amb els nostres olis d'oliva verge extra gràcies als companys de Saborea España


Durant aquestes jornades, el nostre director comercial, Fernando Sarasa, va tenir l'oportunitat de compartir la història i la passió que hi ha darrere dels nostres olis en diverses taules rodones.

A més, entre altres activitats, formem part de duels entre xefs reconeguts, on vam poder exposar la qualitat i diversitat dels nostres olis. Des de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, ens sentim orgullosos de portar el millor de la nostra terra a l'escenari internacional de la gastronomia.

Aquesta ex...

18/01/2024
La festa de Sant Antoni Abad es celebra el 21 de gener a Cambrils, dedicada tradicionalment a l'agricultura. Es destaca com a Patró dels Pagesos. La celebració inclou una cercavila amb carrosses artístiques i satíriques. Els Tres Tombs són l'acte central, amb una cercavila de carros i cavalls que repeteix el recorregut tres vegades. L'ermita de la Mare de Déu del Camí és punt de benedicció dels animals durant el pas de la cercavila. Altres activitats com concerts amb orquestra al migdia i ball a la tarda complementen les festivitats al voltant de Sant Antoni.

Diumenge 21 de gener:
- Esmorzar Popular a la Cooperativa Agrícola
A partir de les 9 h a la Cooperativa Agrícola. Pa, llonganissa, cansalada, pa torrat, oli d'oliva verge extra, aigua i fuita. Preu: 5€...

05/10/2023
El dia 16 d'octubre a les 9:00 comencen a arribar les primeres olives a l'almàssera de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i el 19 d'octubre ja tindrem el primer oli de la temporada a la venda, sens dubte un motiu de satisfacció per tots els pagesos i personal de la Cooperativa, que fa mesos que treballa per tenir les olives en perfectes condicions i totes les instal·lacions a punt.

16 octubre 9:00 - Recepció de les primeres olives a l'almàssera de la Cooperativa

19 octubre 9:00 - S'inicia la venda d'oli del raig a través de la web i l'agrobotiga

5 novembre a les 9:00 - Festa de l'oli nou amb esmorzar a la Cooperativa


Estàs interessat a vendre la teva producció d'olives a la Cooperativa de Cambrils? Truca'ns al 6019831...

16/11/2022
La Cooperativa de Cambrils i Carme Ruscalleda, han presentat avui l’acord pel qual la xef catalana serà ambaixadora de productes Mestral en els pròxims dos anys.

L’acte celebrat aquest matí a les instal·lacions de la Cooperativa de Cambrils ha estat una mostra de la confiança que Ruscalleda ha dipositat, des de fa anys, en els productes que es realitzen a l’almàssera cambrilenca.

En aquest ocasió, Ruscalleda, acompanyada del president de la Cooperativa, Pau Serra, el director comercial, Fernando Sarasa i el director de l’àrea de gran consum de Migasa, Fernando Medina, han realitzat una visita a les instal·lacions com la zona de descàrrega de l’oliva, l’agrobotiga i, posteriorment, la zona d’embassat.

Ruscalleda no ha dubtat en tastar l’oli d...

02/11/2022
El diumenge dia 6 de novembre a les 9 hores començarà el tradicional esmorzar popular a les instal·lacions de la carretera de Montbrió km2 de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. L'esmorzar obert a tothom consistirà en llonganissa, cansalada pa torrat a la brasa, fruita, vi i l'oli d'oliva verge extra Mestral DOP Siurana. Així mateix, amb el tiquet de l'esmorzar de 4 EUR els assistents tindran un descompte per la compra de l'oli nou que disposarem a l'agrobotiga fins a les 14 hores.

La festa de l'oli forma part de les iX Jornades Gastronòmiques de l'oli nou que es celebren a Cambrils organitzades per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils i que just finalitzen el pròxim dia 6 de novembre. Durant tot aquest període 25 restaurants oferiran oli d'oli...

02/05/2022
La societat participada per la Cooperativa Agrícola de Cambrils i el Grup Migasa aplicarà un pla d’expansió per augmentar-ne la producció a 1.500 Tm
El passat 14 de maig es va recollir el segon premi en la categoria d’olis fruitats madurs al Concurso Internacional a la Calidad de los Aceites vírgenes extra “Pedro León”

El primer any de producció d’Aceites Mestral S.L., la societat participada per la Cooperativa Agrícola de Cambrils i el grup Migasa, s’ha assolit una xifra de 400 tones mètriques d’oli. La campanya va inicar-se el 19 d’octubre i va finalitzar el 30 de desembre. Aquesta producció ja ha estat certificada per part de la DOP Siurana.

Durant aquest primer any de vida d’Aceites Mestral S.L. cal assenyalar que s’ha recuperat un 25% de soci...

30/03/2022
Tindrà un espai de 21 metres quadrats al pavelló 4
La Cooperativa de Cambrils, amb els productes de la marca Mestral tindran un espai propi de 21 metres quadrats a la secció d'olis al pavelló 4 de la Fira Alimentaria que se celebrarà del 4 al 7 d’abril a Barcelona. En aquest espai hi seran presents els principals grups del sector de l'oli de l'Estat.

Entre les accions de promoció la Cooperativa de Cambrils amb Aceites Mestral i de la mà de Migasa serà present amb l'oli verge extra de les seves marques a l’OLIVE OIL BAR, un espai que ofereix la fira i en el qual s’hi realitzarà un tast autoguiat on els professionals podran degustar prop d'un centenar dels millors olis de l'Estat.

La Cooperativa participarà amb oli de les seves marques Mestral, Arag...

09/11/2021
Aquesta serà la primera campanya de l’oliva en què entrarà en funcionament la nova empresa creada per la Cooperativa de Cambrils i el Grup Migasa

Amb la nova empresa a més dels socis de la Cooperativa els pagesos que ho vulguin podran portar les olives a l’almàssera de Cambrils

El passat dilluns dia 19 d’octubre van entrar les primeres olives arbequines a l’almàssera de la Cooperativa, en una campanya que es preveu abundant i llarga en durada i amb la novetat per a la Cooperativa de Cambrils. Es tracta de l’entrada en funcionament de la nova empresa creada per la Cooperativa i el grup Migasa que permetrà que no sol únicament entrin els socis les olives, sinó també que s’obri la possibilitat a que ho facin altres pagesos ...