Nosaltres

AMB L’ESPERIT DELS INICIS I LA MIRADA AL FUTUR

La Cooperativa

Amb un esperit inicial de millora i creixement que encara perdura, el 1902 es va crear la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Els objectius fundadors d’aquest moviment cooperatiu eren ajuntar els esforços individuals de pagesos per concentrar l’oferta i oferir servei als productors associats. Aquest projecte s'ha anat transformant al llarg del temps i s’han acabat creant les diferents seccions de la cooperativa: almàssera, hortofructícola, fruita seca, agrobotigues i subministraments agrícoles que avui formen la Cooperativa.
Avui la Cooperativa segueix amb els valors cooperatius fundacionals i ara compta amb tota l’experiència i professionalitat d’una empresa reconeguda amb els distintius més prestigiosos de qualitat i sostenibilitat. El nostre objectiu és oferir productes d’alta qualitat i seguir mantenint el vincle amb els nostres pagesos.
Les nostres oliveres, conreades a la nostra privilegiada terra fèrtil, entre la mar i les muntanyes de la Costa daurada, ens segueixen permetent fer el nostre producte més preuat: l’oli d’oliva verge extra d’arbequina. Però a més, seguim ampliant la nostra gamma de productes amb un gran assortit de vinagres, vins, verdures, fruites i altres productes gastronòmics de km 0 i proximitat que permeten satisfer les necessitats dels nostres clients i dels nostres pagesos.

UNA ESTONA DE MAR. UNA ESTONA DE SOL. UNA ESTONA DE CEL.

L’entorn

Cambrils és una vila localitzada a la Costa Daurada amb un clima típicament mediterrani amb el vent Mestral com a fet diferencial que ens dona un microclima que permet l'activitat agrícola durant tot l'any. Els conreus de la zona, tradicionalment de secà, han estat l'olivera, la vinya i el cereal, que amb el desenvolupament del regadiu i la tecnificació agrària s'han estès a altres tipus de conreus com la fruita seca, els fruiters i l'horta.
Cambrils combina el turisme familiar de platja amb un entorn rural que ha mantingut la tradició agrícola de la zona. La Cooperativa de Cambrils ha col•laborat a fer possible aquesta convivència i posa a disposició de tots els habitants de la zona i als turistes productes dels nostres pagesos a les agrobotigues pròpies i al públic general a través de la seva web.