Agrobotigues

AGRICULTURA TRADICIONAL MEDITERRÀNIA

Cultura de mercat, venda directa

La nostra aposta per la venda en línia no ens ha fet oblidar la venda directa i el contacte amb els consumidors. Perquè la cultura mediterrània és cultura de mercat, cultura de carrer i ens agrada veure, triar, remenar i comparar els productes, i comentar la jugada. Les nostres agrobotigues són els establiments perfectes tant per fer-hi la compra diària com per omplir el rebost.
La venda directa ens permet oferir diàriament productes frescos amb garantia d’origen a un preu just tant per al consumidor com per al productor. Al mateix temps, evitem el sobrecost ambiental i econòmic derivat del transport dels productes. Sense intermediaris, tots hi guanyem. Visita’ns i comprova-ho. T’hi esperem!

CAMBRILS

Agrobotiga Cooperativa de Cambrils

La nostra agrobotiga de la Cooperativa de Cambrils, situada a la carretera de Montbrió, a tocar de l’A7, és un gran aparador de 380 m2 on es pot veure tot el que fem. A banda de comercialitzar els nostres productes que també pots trobar a la botiga en línia, t'hi oferim altres productes de proximitat seleccionats per la seva qualitat: fruita i verdura fresca de la nostra secció Hortofrotícula, selecció de formatges i embotits artesans, conserves, fruits secs, vins i caves d'altres cooperatives i cellers amb els quals fem intercanvis... I molt més!