Vinagre

AROMES MEDITERRÀNIES

Vinagres artesanals, essències de vinya

L’any 2010 vam iniciar la nostra aposta pels vinagres de qualitat, i avui en dia envasem una gran varietat de vinagres amb personalitat, de vi negre i blanc, intensos i subtils, tant tradicionals com balsàmics, forts i suaus, agredolços i afruitats. El nostres vinagres són perfectes tant per a la cuina professional com per als consumidors més exigents i els presentem en diferents formats adaptats a tots els casos.

VINAGRES MESTRAL

Són vinagres de qualitat per a ús diari on es combinen els vinagres de les nostres comarques com els monovarietals de vinagre de vi de garnatxa i moscatell, clàssics com el vinagre de poma i els vinagres DOP de Xerès i l’Aceto Balsamico di Modena IGP que complementen la gama de vinagres Mestral.

BALSÀMICS I SOLERA ARAGEM

El vinagre balsàmic i el vinagre de solera són productes Premium, vinagres d’autor amb personalitat pròpia per als paladars més exigents. Els vinagres balsàmics fets amb vinagre de vi i most de les varietats moscatell, chardonnay i garnatxa, constitueixen vinagres suaus, agredolços i equilibrats, i que marquen tendència en un mercat on cada vegada més es consumeixen vinagres suaus. Aquesta definició contrasta amb el vinagre de solera envellit amb bota amb potència i sabor més intens.

VINAGRES D’HERBES ARAGEM

Els vinagres d’herbes agafen el bo i millor de les aromes del nostre bosc mediterrani. Oferim vinagres de vi blanc macerats amb orenga, romaní, menta i estragó amb una aroma molt intensa i un vinagre de gerds fet amb polpa natural.