Skip to content

Oli d'oliva Verge Extra

ESSÈNCIES MEDITERRÀNIES
La marca Mestral, associada originalment al nostre oli més emblemàtic, ara és una marca paraigua que inclou els millors productes naturals de la nostra zona: una gran varietat de vinagres artesanals d’herbes i balsàmics, esferificacions i caviar d’oli, mel de les nostres muntanyes, vins i caves de productors de la zona, una selecció de fruits secs del Baix Camp, olives i olivada. Productes de proximitat amb totes les essències i propietats originals i totes les garanties de qualitat i seguretat alimentària. Mestral és oli, vinagre, mel, vi, cava, ametlles, avellanes, olives i olivada. Mestral és essència mediterrània.

NOVETATS MESTRAL
MESTRAL BIO, UNA NOVA APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT
La Cooperativa de Cambrils, com a líder del projecte LIFE COOP2020, fa anys que aposta fermament per la sostenibilitat. Després d'un gran esforç, vam llançar al mercat la nostra nova línia Mestral BIO: un oli d'oliva arbequina verge extra de gran personalitat amb certificació d'Agricultura Ecològica.
CONDIMENTS PER A LA CUINA DEL SEGLE XXI
Línea de condiments elaborats amb oli d’oliva verge extra arbequina infusionats amb una sèrie d’ingredients de primera qualitat. Es comercialitza l’oli amb ceps, essència de tòfona negra (Tuber melanosporum), bitxo, llimona, alfàbrega, all negre i pètals de rosa.

PRODUCTES MESTRAL
OLI D’OLIVA VERGE EXTRA ARBEQUINA
Oli d’oliva verge extra produït amb olives de la varietat arbequina amb la certificació SIQEV de QVExtra internacional. La Cooperativa Agrícola de Cambrils té les certificacions IFS (2018) i “producte de proximitat”. L’OOVE Mestral té una acidesa màxima de 0,2% i ha estat elaborat amb control de temperatura exhaustiu.
VINAGRES
Vinagres de vi de les varietats autòctones garnatxa i moscatell, vinagre de poma, vinagre de xerès Denominació d’Origen Protegida i Aceto Balsamico di Modena IGP.
OLIVES, OLIVADA
Selecció d’olives en conserva de les varietats: arbequina, trencades, empeltre i mançanilla. Paté d’olives de les varietats arbequina i empeltre.
ESFERIFICACIONS D’OLI I VINAGRE BALSÀMIC
Les esferificacions són encapsulacions realitzades amb textures de gelatina (alginat). En aquest cas, hem creat el caviar d’oli d’oliva verge extra Mestral i balsàmic de moscatell.
MEL D’APICULTOR
Mel garantida directa d’apicultor originària de les nostres comarques. Monofloral de romaní i de taronger i milflors.
FRUITS SECS
Avellanes del Baix Camp, ametlla llargueta i marcona, nous del país.
VINS I CAVES
VINS I CAVES