Molí d'oli

EXPERIÈNCIA I INNOVACIÓ

L’oli de sempre, amb la tecnologia d’avui

La nostra experiència com a productors d’oli i la nostra aposta per l’excel·lència ens han portat a seguir innovant contínuament per poder oferir un oli d’oliva verge extra únic. Per això avui tenim una de les millors almàsseres de Catalunya, que ens permet controlar amb la màxima precisió tot el procés d’elaboració de l’oli.

OLIVES SELECCIONADES I ACABADES DE COLLIR

Passen ben poques hores des que l’olivicultor cull les olives fins que entren a l’almàssera per extreure’n el suc, i així garantim la frescor del fruit i que l’oli mantingui el sabor, aroma i propietats de l’oliva acabada de collir.

MOLTURACIÓ

Quan les olives que ens porten els nostres oleïcultors arriben a l’almàssera, el nostre Departament de Qualitat les sotmet a un estricte procés de selecció i control. A continuació, té lloc la molta, fent servir només mitjans mecànics amb un escrupolós control de la temperatura, la qual cosa ens permet obtenir un producte amb totes les propietats organolèptiques i nutritives.

PROCESSAMENT, ENVASATGE I EMMAGATZEMATGE

L’ús de tecnologia avançada ens permet controlar la temperatura i aïllament atmosfèric per mantenir totes les propietats organolèptiques i nutritives del nostre oli d’oliva verge extra durant tota la campanya. A més, la nostra envasadora d’última generació ens proporciona una alta capacitat per garantir el servei als mercats més exigents. I, finalment, el nostre Departament Logístic, dotat de magatzems amb prestatgeries paletitzades ens permeten subministrar els productes amb agilitat (flux continu).

QUALITAT I SOSTENIBILITAT

A més d’obtenir un oli molt premiat de primeríssima qualitat, les nostres instal·lacions d’última generació controlades pels millors professionals, ens han permès obtenir la certificació de qualitat i seguretat alimentària (IFS Food), sent la primera almàssera de Catalunya en obtenir aquesta certificació per producció i envasatge d’oli d’oliva. A més a més fem una aposta decidida per la sostenibilitat, liderant juntament amb tres empreses d’enginyeria el projecte LIFECOOP 2020, que transforma els residus orgànics en energia renovable, amb el consegüent estalvi d’un 20% en el consum d’electricitat.

COMPROMESOS AMB L’EXCEL·LÈNCIA

Treballem en condicions sanitàries controlades d’acord amb els millors estàndards de qualitat que asseguren que l’oli es mantingui sempre com acabat de sortir de l’almàssera. El nostre personal altament qualificat sempre controla i intenta millorar tots els processos a fi de garantir una qualitat òptima amb la màxima seguretat alimentària. Així ho demostren totes les certificacions que hem obtingut al llarg dels anys.